Katrin Tekuté Mydlo 1000 ml, Clean 88110

Katrin 47420

Skladom
Kód: 798
Značka: Katrin
5,64 € 4,70 € bez DPH
Kategória: Starostlivosť O Ruky
Záruka: 2 roky

  • Katrin „Arctic Breeze“ prináša arktickú čerstvosť do vašej toalety a premení vašu návštevu na najdôležitejšie miesto na svete na zvláštnu vôňu mrazu a čerstvo pranej bielizne.

    Účinné, jemné a ekologické tekuté mydlo, ktoré je veľmi šetrné k pokožke 1 000 ml - dosť na 1250 porcií

    Zanecháva luxusný pocit čistých, zvlhčených rúk

    Obsahuje jemné prísady pre citlivú pokožku, vďaka čomu je toto mydlo obzvlášť vhodné na časté používanie

    Všetky ingrediencie boli starostlivo vybrané pre ich kvalitu a pre túto špecifickú aplikáciu a taktiež pre ich minimálne poškodenie životného prostredia

    Certifikované pod environmentálnou značkou Nordic Swan Eco Label

    Certifikované pod environmentálnou značkou EU Flower

    Dermatologicky testované a schválené

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Katrin 

POSLANÍM ZNAČKY KATRIN JE ZANECHAŤ TOALETY ČISTÉ A „ZELENÉ“

 

 

Katrin je partnerom v udržateľných hygienických riešeniach pre verejné a komerčné toalety, ako aj pre utieranie na priemyselných pracoviskách.
 
 
Katrin prináša pohodu a funkčnosť do verejných toaliet, priemyselných pracovísk, hotelov, škôl, reštaurácií a zdravotníckych zariadení.
Produkty a riešenia Katrin vyrába Metsä Tissue – popredný výrobca papierových vreckoviek a papiera na pečenie a varenie v Európe, 
ktorý slúži profesionálnemu aj súkromnému sektoru. Metsä Tissue je súčasťou skupiny Metsä Group,Fínska skupina lesného priemyslu
pôsobiaca v 30 krajinách.

Každý si zaslúži dobrú hygienu

Katrin zaisťuje čistotu v každom kroku. Najvyššou prioritou pre nás sú hygienické riešenia, ktoré sa bezpečne používajú.
 
 
 
V každom kroku Katrin zohľadňuje dopad na životné prostredie. Náš jedinečný hodnotový reťazec „z lesa ku koncovému používateľovi“ zaručuje, že výrobky značky Katrin sa vyrábajú udržateľným a spoľahlivým spôsobom. Znižujeme spotrebu a zavádzame obehové hospodárstvo. Navyše majú všetky papierové výrobky Katrin ekologické označenie Nordic Swan alebo eko štítok EÚ. Sme skutočné „zelení“, pretože môžeme ponúknuť riešenia s overenými** výhodami udržateľnosti a minimálnym dopadom na životné prostredie.
 


„Zelené“ z hľadiska riešení pre toalety Katrin znamená:
  • Špičkové výrobky, vyrobené zo severského dreva, ako súčasť bio a obehového hospodárstva.
  • Regulovaná funkcia dávkovania, ktorá znižuje spotrebu a dopad na životné prostredie.
  • Vysokokvalitný papier, ktorý je účinnejší a znova znižuje spotrebu a dopad na životné prostredie.
  • Používanie recyklovaných plastov všade, kde je to možné, čo pomáha eliminovať potrebu nových plastov.
  • Použité papierové utierky na ruky môžu nahradiť fosílne palivá vo výrobe energie a prispieť tak k obehovému hospodárstvu.


KATRIN JE SÚČASŤOU ZODPOVEDNEJ SKUPINY FÍNSKEHO LESNÉHO PRIEMYSLU

Výrobky Katrin vyrába spoločnosť Metsä Tissue

Výrobky Katrin sú vyrábané spoločnosťou Metsä Tissue, popredným Európskym výrobcom tissue papiera a papiera na pečenie a varenie a tým sa poddiela na zlepšení zdravia, hygieny a duševnej pohody, či ste doma, v práci alebo si užívate voľný čas. Medzi značky Metsä Tissue patria okrem Katrin aj Tento, Lambi, Mola, Serla a SAGA. S každodenným dosahom pre 40 miliónov zákazníkov inovuje Metsä Tissue svoje papierové výrobky, ktoré robia bežný život ľahším a čistejším.
 

Za svoj výkon v oblasti udržateľnosti získala v roku 2022 spoločnosť Metsä Tissue ocenenie EcoVadis Platinum. Celkovo je Metsä Tissue medzi 1% spoločností s ocenením EcoVadis vo výrobe ostatných výrobkov z papiera a kartónu.

Metsä Tissue je súčasťou skupiny Metsä Group

Metsä Tissue je ďalej súčasťou skupiny Metsä Group: Predchodca udržateľného bio hospodárstva, využívajúci obnoviteľné drevo zo severských lesov, ktoré je spravované udržateľným spôsobom a ktorý má celosvetovú pôsobnosť.

 Katalóg produktov si viete pozrieť TU
 
Späť do obchodu